HSF Logistics, med base i Nijmegen og Winterswijk (Holland), og N&K Spedition, med base i Esbjerg (Danmark), har arbejdet sammen siden 2007.

Det hollandske firma HSF, der har mere end 100 års erfaring og 1.200 ansatte, har fusioneret med firmaet fra Esbjerg. Sammen har de besluttet at fusionere for at skabe en europæisk logistikvirksomhed, der tilbyder afkølet og frossen transport, emballageløsninger, lagerfaciliteter, logistik der skaber merværdi, intermodal transport og luftfragt.

Det nye firma vil drive forretning fra kontorer i Holland, England, Tyskland, Polen, Danmark, Norge, og Sverige, Litauen, Spanien og Marokko. Med 1.500 ansatte, 1.000 lastbiler og 1.500 trailere kan alle EU-stater fra nord til syd og fra øst til vest serviceres af de to firmaers samlede transportnetværk. Servicen til de europæiske madproducenter vil blive forbedret ved at tilbyde et europæisk netværk af forskellige transportløsninger og modaliteter.

Med denne fusion skabes en ny platform, der gør videre vækst og kontinuitet af de nuværende markedspositioner begge virksomheder besidder på det internationale marked af leverandører af logistikløsninger til det europæiske marked af madproducenter mulig. Desuden kan et endnu breddere udvalg af tjenester tilbydes.

Sammenlagt har virksomhederne opnået en imponerende omsætning, og i år vil salget overstige 3 milliarder. Fusionen vil også bringe begge firmaer nærmere deres fælles mission om at tilbyde ubesværet service til kunderne og relationerne i fødevareindustrien.

“Fusionen vil have positiv indflydelse på jobskabelsen på N&K kontorerne i Danmark, Norge, Sverige, Spanien, sammenlagt omkring 300 ansatte. Fusionen vil også gøre os i stand til at konsolidere omsætnigen og indtjening samtidig med, at vi forbliver en af de største aktører på det europæiske marked,” forsikrer den administrerende direktør, 36-årige Martin Gade Gregersen.

Virksomheden fra Esbjerg blev grundlagt af Per Bonnichsen Jensen i 1988. Han gjorde sine to døtre, Kristina Bonnichsen og Terese Bonnichsen, til partnere, og Martin Gade Gregersen købte sig ind i firmaet i 2003 som en ung leder fra speditionsbranchen. De tre hollandske og fire danske ejere vil alle fortsætte som ejere i det nye firma

For yderligere information, kontakt da hr. Martin Gade Gregersen, Adm. Dir., Tel.: +45 76 11 76 85