N&K Koncern

 

I år har N&K Spedition 30-års jubilæum, herunder også 30 års erfaring som speditionsvirksomhed indenfor temperaturreguleret transport. Som en professionel transportør af fødevarer er N&K Spedition forpligtet til at levere professionelle logistiktjenesteydelser samt sikre transporten den bedste og mest optimale behandling, hvor temperaturen, tiden og omkostningen er under kontrol. Vi transporterer ikke bare dine varer. Vi værner også dine værdier – her, der og på alle vejene!

Med mange års erfaring har N&K opnået enestående ekspertise inden for temperaturreguleret logistik af fødevarer, både i normale og specialbyggede trailer, herunder især i forhold til det europæiske marked, hvilket også er virksomhedens hjemmemarkedet. På nuværende tidspunkt tilbyder N&K Spedition alle former for godstransport.

N &K’s mission er at tilbyde kunderne passende, komplette samt bæredygtige logistikløsninger og ikke mindst at være en integreret del af vores kunders daglige drift. Vi arbejder konstant på at udvikle og effektivisere vores løsninger, så vi altid står klar til at imødekomme fremtidens behov og bekæmpe de udfordringer, der måtte komme.

N& K’s vision er at være en førende logistikleverandør inden for temperaturreguleret transport. Vi tilstræber os på at være den foretrukne logistikleverandør for kunderne. Forandringer i markedsforhold ser vi som muligheder for vækst samt chancen for at anvende vores evner til at udvikle og producere innovative løsninger til at imødekomme kundernes fremtidige behov.

N&K Speditionens kernerværdier er professionalisme, effektivitet, innovative, service minded og ambitiøse!

Ring og få et tilbud

Kontakt os idag for at høre hvad vi kan gøre for din virksomhed