Virksomheden

N&K Spedition har mere end 25 års erfaring som speditionsvirksomhed. Vi har specialbyggede trailere til at transportere køle- og frysegods, og vi har specialiseret os i at udføre temperaturregulerede transporter til hele EU, Østeuropa og Rusland.

Desuden har vi egne afdelinger i Norge, Sverige og Litauen samt Kina og særligt udvalgte samarbejdspartnere i det øvrige EU. Kort sagt har vi den ekspertise, der skal til for at sikre din transport den bedste behandling.

Som kunde hos N&K Spedition får du den optimale service, kvalitet og sikkerhed for din transport. Vi er langt fremme på det teknologiske område og tilbyder både EDI, POD og online overvågning af dine transporter. Vi transporterer ikke bare dine varer. Vi værner også om dine værdier – her, der og på alle vejene.

Hvad betyder EDI for dig?

EDI betyder slet og ret elektronisk dataudveksling. Vi bruger det i praksis til at modtage ordrer og til at fakturere vores kunder. Det sparer en masse papirarbejde, og så giver det desuden en ekstra sikkerhed for dig, at det er dine egne indtastede data, der følger din transport.

Med EDI er risikoen for tastefejl i godstype, mængde, adresse og leveringstidspunkt reduceret til et absolut minimum.

Historien

N&K Spedition er grundlagt i Esbjerg i 1988 af Per B. Jensen.

Virksomheden har siden ekspanderet kraftigt. Med sine ca. 70 medarbejdere er N&K Spedition for længst flyttet ud af de små lokaler og ind på Malervej 12 i Esbjerg. Desuden har virksomheden oprettet afdelinger i Klaipeda i Litauen og i Oslo og Stryn i Norge samt Helsingborg i Sverige.

N&K Spedition transporterer ikke længere kun fisk til Holland og frugt og grønt retur. I dag tilbyder N&K Spedition transport af alle former for gods til hele EU, Østeuropa og Rusland.

  • I 1990 blev N&K Spedition til et familieejet aktieselskab.
  • I 2007 indledte N&K Spedition et samarbejde HSF Logistics.
  • I 2009 overtog Martin Gade Gregersen stillingen som administrerende direktør.
  • I 2017 fusionerede N&K Spedition med HSF Logistics.

Thadaeus Shipping & Transport ApS

N&K Spedition A/S ejer Thadaeus Shipping & Transport ApS.

Thadaeus Shipping & Transport ApS har sin egen speditions-, transport- og toldafdeling samt terminal for omlæsning af fisk og fiskeprodukter.

Martin Gade Gregersen er også administrerende direktør hos Thadaeus Shipping & Transport ApS.

Læs mere om Thadaeus Shipping & Transport på www.thadaeus.dk.

Ring og få et tilbud

Kontakt os idag for at høre hvad vi kan gøre for din virksomhed

Nyheder